MD CARS

Import en export van autos

De Jonghe Autoparts, AUTO-ONDERDELEN Antwerpen voor alle merken.
De Jonghe Recuparts werd in 1958 opgericht te Hove door Jos De Jonghe als “autopark De Jonghe”. Al snel werd wegens plaatsgebrek verhuisd naar een locatie waar zich nu de Antwerpse Lotto arena bevindt. Over de jaren maakt het bedrijf de evolutie door van het typische “auto kerhof” naar een voor haar tijd “modern auto demontage bedrijf”. Vanwege de aanleg van de Antwerpse ring dringt zich begin jaren zestig een nieuwe verhuis op en worden de op de huidige locatie gelegen panden in gebruik genomen.
Discrimination law
 Auto demontagebedrijf Otte.
Wij hebben een grote voorraad auto onderdelen. Bekijk de voorraad hier. Ons actuele aanbod van schadeauto’s. Bekijk ze hier. Een specifiek onderdeel nodig? Bestel het hier. U kunt bij ons o.a terecht voor. Adres: Ambachtsweg 1. 4458 DA, s Heer Arendskerke.
Onesie mannen
 Konstantopoulos Specialist auto afbraak en het depollueren van schadewagens.
Aankoop verkoop van schadeauto’s.’ Auto onderdelen Motoren. Tweedehandse onderdelen gereviseerde. stuurwiel, banden, velgen, motoren, versnellingsbak, carbu, enz. Afbraak en demontage.Wij zijn gespecialiseerd in het opkopen en ophalen van alle voertuigen en machines. U kan uw voertuig zelf bij ons op het bedrijf binnen brengen of wij komen het ophalen. Wij leveren u een vernietigingsattest af, zodat u er zeker van bent dat uw voertuig op een correcte manier vernietigd wordt.
Goedkope tuinmeubelen
 Ven auto.
Is uw auto kapot en rijp voor de sloop? Wellicht dat u uw auto aan de autosloop van Van der Ven Auto’s kunt aanbieden. Hier wordt uw auto eerst van alle vloeistoffen ontdaan, alvorens de bruikbare auto-onderdelen eruit worden gehaald op ons autodemontage bedrijf. Dat wat overblijft wordt grotendeels gebruikt voor recycling in onze hedendaagse sloperij. De kwaliteitsonderdelen bieden wij weer voor de verkoop aan. Onze ophaalservice komt uw auto door heel Nederland gratis bij u ophalen! Daarnaast verstrekken wij een aantrekkelijke vergoeding voor uw auto. De laatste jaren heeft Van der Ven auto’s zicht ontwikkeld tot een voorloper in de autodemontage en autoslooop branche in Nederland. Door onze landelijke auto ophaaldienst, deskundige planning, uitgebreid assortiment van gebruikte en nieuwe auto onderdelen en handige automatisering zijn wij in staat om onze klanten steeds beter en sneller te bedienen. Tevens hebben wij een vernieuwde website ontwikkeld waarop wij nog beter onze diensten en producten kunnen tonen. Inmiddels kunnen onze gebruikte onderelen nu ook online besteld worden en hebben wij onze garantie termijn verhoogd van standaard 3 maanden naar een 12 maanden. Van der Ven auto’s heeft besloten om de garantie termijn te verhogen om sneller aansluiting te krijgen bij de professionele autodedrijven voor het leveren van originele gebruikte auto onderdelen.
 Autogarage met onderdelen voor Italiaanse modellen AAG.
Uw specialist in tweedehands onderdelen van Fiat, Alfa Romeo en Lancia Auto Afbraak Genk. Op zoek naar onderdelen voor uw Italiaanse bolide? U bent aan het juiste adres. Auto Afbraak Genk AAG is dé specialist op het gebied van 2dehands onderdelen van Italiaanse merken in zowel België als Nederland.
 Auto’s’ afbraak Oost-vlaanderen goudengids.be.
Auto’s’ Onderdelen Toebeh. Stad of gemeente. Uw bedrijf toevoegen. Onze producten diensten. Afmelden papieren gids. Wij werven aan. Bekijk onze vacatures. Uitbreidingstraat 82, 2600 Berchem. Shopping, Kleding Juwelen. Textiel, Confectie Juwelen. Bouwen, Verbouwen Verhuizen. Veiligheid, Hygiëne Gezondheid. Marketing, Communicatie IT. Horeca, Voeding Landbouw. Onderwijs, Cultuur Media. Bouw, Energie Milieu. Sport, Vrije Tijd Reizen. Vastgoed, Geld Recht. Auto, Vrachtwagens Verkeer.
 Home.
leveren van nieuwe of gebruikte onderdelen. autos en onderdelen voor Export. het omwisselen of vervangen van uw zomer of winterbanden. leveren van demonstratie-autos voor de Brandweer of ter presentatie van uw speciale gereedschappen. of dat u opzoek bent naar een goede tweedehands auto.
 PJM Cars, Genk Auto onderdelen, schadewagens, auto afbraak.
Bent u op zoek naar tweedehands auto-onderdelen van Ford, Citroën, Opel of Peugeot? PJM Cars heeft een grote stock! Meer weten over tweedehandsonderdelen. Ook voor nieuwe auto-onderdelen van alle merken kunnen we terugvallen op een ruime voorraad in carrosserie en mechaniek. Meer weten over nieuwe onderdelen.
 Auto’s’ afbraak Herentals goudengids.be.
Onderdelenlijn.nl brengt al sinds 1990 vraag en aanbod op het gebied van tweedehands auto-onderdelen bij elkaar. In de loop der jaren hebben al meer dan 10 miljoen gebruikte onderdelen een nieuwe eigenaar gevonden. Zowel particulieren als bedrijven kunnen terecht bij Onderdelenlijn.nl. De bedrijven die bij Onderdelenlijn.nl zijn aangesloten zijn gespecialiseerd in het hergebruik van auto-onderdelen. Zo weet u zeker dat u bij de autosloop de juiste, bruikbare onderdelen vindt, voor een prijs die aanzienlijk lager ligt dan bij de dealer.
Table de jardin à acheter