MD CARS

Import en export van autos

By - admin

Verdeler van Mehari-2cv

De Citroen 2CV is een relatief nieuw model, een paar maanden geleden in de markt geïntroduceerd. Dit is een betaalbaar voertuig en biedt een goede prijs-kwaliteitverhouding. Het biedt geweldige prestaties en is zeer aangenaam om naar te kijken. Het heeft echter wel een groot nadeel: het ontbreken van een achterbank. Desondanks heeft de Citroen 2CV nog steeds alle standaardfuncties die worden geleverd met elk model van dit type voertuig.

Exclusief verdeler Noord-Europa van Mehari-2cv Club Cassis

Dus wat zijn de verschillen tussen dit model en andere soortgelijke modellen? Nou, ten eerste de Citroen-auto-alarmen. Dit is het eerste model van autoalarm dat moet worden ontwikkeld met behulp van de nieuwe handheld-detectortechnologie. Het is ontwikkeld tot een hoge standaard door de fabrikanten en moet uitstekende bescherming bieden. Helaas is de installatie van deze alarmen niet opgenomen in het pakket en moet u dit kopen bij Citroens-website. Ben je op zoek naar Mehari onderdelen? Dan kan je wel bij ons terecht.

Anders dan dit, het ontwerp en de lay-out van dit model lijken erg op andere modellen. De cabine is lang, breed en zitplaatsen vijf comfortabel. Zoals bij de meeste modellen, is het interieur ook comfortabel en voegt het opblaasbare luchtkussen een mooie dimensie toe aan de stoel.

Citroens Next Grootste verkoopfunctie is begrijpelijkelijk het dak. De Citroen CF is gemaakt van gehard veiligheidsglas dat wordt versterkt door aluminiumfolies. Dit voegt een extra vatveiligheid toe aan het dak van de auto en maakt het een van de veiligste auto’s op de weg. Helaas is het dak ook het minst comfortabele deel van de auto om in te zitten. De Citroen CF wordt geleverd met een verwijderbare zachtzijdige tas om uw bagage tijdens het rijden op te slaan.

Citro’s volgende verkoopfunctie is hun afstandsbediening.

Het externe startsysteem is ontworpen om het conventionele systeem te vervangen en is beschikbaar als een knop met een afstandsbediening of een extern startsysteem. Met het externe startsysteem kunt u de motor starten met een druk op de knop, in plaats van de koppelingshendel te gebruiken. Een ander belangrijk verkooppunt van het Citroen-model is de batterij. Met de CITROEN AC / DC-converter kunt u uw auto’s Normale batterij gebruiken als u de stroom verliest tijdens het rijden. De AC / DC-converter geeft u gegarandeerd voldoende stroom om uw accessoires aan te pakken en om uw auto te starten telkens wanneer u de remmen toepast.

Aan de buitenkant van het Citroen 2CV-model zijn er een paar interessante elementen.

Een van de meest opvallende is het grote centrale achterruit dat de wind een grote lift geeft en meer ruimte creëert. Het achterruit wordt behandeld met een speciaal UV-bestendig vinyl om het waterbestendig te maken, zelfs in de regen, waardoor het een echt nuttig model is voor de wintervakanties. Het model heeft ook side-rokjes, mistlampen aan de voor- en achterste en achterste en achterste en achterzijde, een katalysator, remlicht en gevarenlampen.

De Citroen 2CV heeft ook de standaard 2.0L benzinemotor, wat niet echt verrassend is, aangezien het een middelgroot voertuig is. Er is echter een selectie van alternatieve motoren verkrijgbaar bij Citroen, die allemaal specifiek zijn ontwikkeld om gebruik te maken van de Citroen AC / DC-omzetter. Deze variëren van de kleine en eenvoudige AC-motor, tot en met een benzine-aangedreven V8. Daarnaast zijn sommige modellen ontworpen met een dieselmotor aan boord. Dit geeft u een keuze waarvoor het meest geschikt voor u zou zijn, afhankelijk van of u een kleiner, onderste profielvoertuig of een met een grotere motor wilt. Alle onderdelen van Citroen wagens kan je aankopen bij Citroparts, wij zijn gespecialiseerd in citroen mehari onderdelen.

De Citroen 2CV is een zuinige wagen

De Citroen 2CV is gemaakt om er geweldig uit te zien, maar met een paar concessies om zuinig te zijn. Om het voor de bestuurder bijvoorbeeld gemakkelijker te maken om het voertuig te starten, is de koplamp voor de voorkant aanzienlijk verlaagd. Evenals dit zijn de staartlampen verhuisd naar de achterkant van het voertuig, en de oude, irritante mistige bonnet is vervangen door een schoon, modern design. Ondanks al deze veranderingen behoudt de 2 cv echter de traditionele Citroen-styling. Het profiel is vergelijkbaar met die van een Citroen Picnic Van, en de basis is zelfs net zo kort als dat. Ondanks dat het een groot verschil is, bevindt het grootste verschil in de stroombron;